HONDEN

“WOEF WOEF”

Bij Reerink vindt u een uitgebreid assortiment voor uw honden. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren over de verzorging en voeding van uw trouwe viervoeter. Met topmerken zoals Royal Canin, Farm Food, Smolke, Fokker en Prins bieden we een breed scala aan hoogwaardige voedingsproducten. Of u nu op zoek bent naar droogvoer of diepvriesvoeding, bij ons vindt u altijd de perfecte keuze. Verwen uw hond ook met onze heerlijke beloningsbrokjes en kauwmateriaal. Bij Reerink zorgen we ervoor dat uw hond niets tekortkomt. Ontdek ons assortiment en geef uw hond de zorg die hij verdient.

Hondenvoerbakkenactie

Bij ons vindt u een breed assortiment aan verzorgingsproducten voor uw hond. We bieden een scala aan vlooien- en ontwormingsmiddelen, shampoos, borstels en hondenspeelgoed. Bij uw aankoop krijgt u gratis deskundig advies van ons team. Als trotse dealer van Happy House, Jack&Vanilla, MaxxNobel kunnen wij exclusieve en prachtige hondenmanden aanbieden in verschillende stijlen. Deze prachtige designmanden en kussens voegen een stijlvolle touch toe aan uw huis. Daarnaast beschikken we over een weegschaal voor uw huisdier, zodat we de groei van puppy’s kunnen controleren en voor honden met overgewicht een optimaal afvalschema kunnen opstellen. Bij ons staat de gezondheid en het welzijn van uw hond centraal. Ontdek ons assortiment en geef uw trouwe metgezel de beste verzorging.

Bij Reerink bent u aan het juiste adres voor deskundig advies en een uitgebreid assortiment voor uw huisdier. Of het nu gaat om voeding, verzorging, speelgoed of accessoires, wij hebben alles wat u nodig heeft. Ons assortiment is overweldigend en we staan klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuzes voor uw huisdier. Breng een bezoek aan onze winkel en ontdek zelf wat Reerink voor u en uw huisdier kan betekenen. We kijken ernaar uit u te verwelkomen!

KOM LANGS IN ONZE WINKEL!

VOOR MEER INFORMATIE

ADRES

Haverstraat 10, Oldenzaal

0541 513 359

info@reerink.nl

reerink-bv-logo-met-molen_wit

OPENINGSTIJDEN

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:

9:00 – 18:00
9:00 – 18:00
9:00 – 18:00
9:00 – 18:00
9:00 – 20:00
9:00 – 17:00