HONDEN

“WOEF WOEF”

Reerink biedt u een ongekend assortiment voor uw honden. We geven u graag een deskundig advies over de vervorging en voeding van uw hond. Een zeer uitgebreide voedingslijn van onder andere Royal Canin, Farm Food, Smolke, Fokker en Prins geven u de zekerheid dat er altijd wel een goede keuze kan worden gemaakt. Naast bovenstaande (droog)voeders bieden wij u een ruime keuze in diepvriesvoeding van de merken Prins, Carnibest, Rodi, HDV, Energique, Tamro, Smuldier of Naturis. Voor een traktatie voor uw hond hebben wij zeer veel verschillende beloningsbrokjes en kauwmateriaal in huis.

Hondenvoerbakkenactie

Verzorging
Voor de verzorging hebben wij een scala aan vlooien-, en ontwormingsmiddelen, schampoo’s, borstels en hondenspeelgoed. Een deskundig advies krijgt u er gratis bij. Als dealer van Happy House kunnen wij de exclusieve en prachtige hondenmanden in een ruime keuze aanbieden. Prachtige desginmanden en kussens die een sieraad voor uw huis zijn. Vanzelfsprekend beschikken wij over een weegschaal voor uw huisdier zodat we bij puppy’s de groei kunnen controleren en bij honden met overgewicht een optimaal afvalschema kunnen opstellen.

Kortom, Reerink kan vrijwel alles voor u betekenen als het om een goed advies voor uw huisdier gaat. Ons assortiment is overweldigend.

We zien u graag in onze winkel.

KOM LANGS IN ONZE WINKEL!

VOOR MEER INFORMATIE

ADRES

Haverstraat 10, Oldenzaal

0541 513 359

info@reerink.nl

reerink-bv-logo-met-molen_wit

OPENINGSTIJDEN

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:

9:00 – 18:00
9:00 – 18:00
9:00 – 18:00
9:00 – 18:00
9:00 – 21:00
9:00 – 17:00